Mijn Diensten

Data verzamelen

Data zit overal en nergens. Ik kan dit bij elkaar brengen om tot nieuwe inzichten en sturing te komen.

Data performance

Hoe meer data, des te belangrijker dat het werken ermee ook nog acceptabel snel blijft. Door modelering kan dit bereikt worden, maar ook bij andere technische verbeteringen kan ik helpen.

Data modelering

Een goed datamodel zorgt ervoor dat de informatiebehoefte van iedereen in de organisatie duidelijk is.

Data kwaliteit

Om vertrouwen in data te hebben moet de kwaliteit bekend zijn. Hier kan met tooling en kennis structureel inzicht in verkregen worden.

Data cleaning

Als de datakwaliteit niet afdoende is om mee te werken, kan middels het gestructureerd opruimen van data deze wel bruikbaar worden.

Data Analyse

Om te sturen en inzichten te verwerven moeten we data analyseren. Met 15 jaar ervaring kan ik u adviseren.

Data architectuur

Om alle onderdelen van een organisatie goed te laten communiceren is een Enterprise visie nodig die aansluit bij de Business doelen.

Data Management

Naast Architectuur is centraal beheer van data, zoals Master & Referentie en Metadata, cruciaal om eenduidige antwoorden te krijgen.

Menno heeft zo'n vier jaar bij ons, op de afdeling I&A van het Deltion College te Zwolle, meerdere projecten uitgevoerd. Het begon allemaal met het uitfaseren van Oracle. Zo heeft Menno meerdere projecten uitgevoerd en goede prestaties geleverd. In goed overleg en door stug door te gaan heeft Menno deze projecten vorm gegeven. Hier speelde Menno een brede rol in. Zowel op sociaal als op technisch gebied was het prettig om met Menno samen te werken. Altijd bereid om te helpen en dat zelfs op niet werktijden. Kortom Menno is flexibel, communicatief, sociaal en technisch goed onderlegd. Een aanwinst voor een volgende partij die Menno inhuurt!

Rob

Ik heb hem ervaren als een betrokken collega die altijd bereid is om collega's te helpen. Klantbeleving heeft hij hoog in het vaandel staan. Dit doet hij op de mooie manier door niet voor de klant te denken maar samen met de klant naar een oplossing te zoeken. Een kernkwaliteit is o.a. dat Menno niet zoekt naar ad-hoc oplossingen maar naar duurzame organisatie brede oplossingen. Zijn diepe en brede kennis en zijn organisatie-sensitiviteit maken Menno tot een plezierige en waardevolle collega.

Wim
Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.